sattv sattv Gratis TV kijken, wie wil dat niet ? Duizenden TV-kijkers zijn momenteel op zoek naar alternatieven voor kabel TV, naar een beter assortiment voor een lagere prijs.
Op dit moment kijken ongeveer 800.000 Nederlandse huishoudens via de satelliet naar televisie. Astra verwacht dat het aantal Nederlandse huishoudens dat televisie kijkt via de satelliet de komende 4 tot 5 jaar met 200.000 toeneemt tot ongeveer 1 miljoen. Die groei zal volgens analisten voornamelijk ten koste gaan van Digitenne.

Waarom TV kijken via de satelliet?

De belangrijke redenen waarom mensen kiezen voor satelliet televisie zijn:
• HOGE TECHNISCHE KWALITEIT (geschikt voor HD-TV)
• GROTE KEUZEMOGELIJKHEDEN
• LAGE ABONNEMENTSKOSTEN
• GROOT ASSORTIMENT TV-KANALEN
U stelt zelf uw zenderpakket samen en bepaalt zelf wat u ervoor over heeft. Honderduizenden Nederlanders zijn u al voorgegaan.

De AV-markt in Nederland

satelliet en tv aanbieders


UPC en Ziggo zijn nog steeds de grootste spelers in de markt voor levering van TV-beelden. Wel neemt TV kijken via internet en via satelliet een steeds prominentere plaats in. Draadloos tv-ontvangst (Digitenne) wordt een steeds kleinere bespeler.

Dekking in Nederland

Satelliet TV en Internet TV hebben volledige landelijke dekking. Voor Kabel TV geldt een landelijke dekking van 96%. Binnen uw regio kunt u bij Kabel TV niet kiezen. U bent hier aangewezen op de enige aanbieder die operationeel is.

Samenstelling programmapakketten

De kijker heeft geen directe invloed op de samenstelling van de diverse tv-pakketten van de aanbieders. Bij Satelliet TV is dat anders. Daar kan de kijker zelf zijn programmapakket samenstellen uit de honderden vrije buitenlandse tv-kanalen waar hij bovendien niets voor hoeft te betalen.

Wat krijgt u gratis via de Astra-satellieten?

TV-zenders uit de volgende landen zijn gratis te ontvangen via de Astra satellieten.
ASTRA 1 : Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Oost- Europa, Afrika, USA, Azië. Overzicht
ASTRA 2 : Engelse TV zenders van BBC, ITV en Channel4, en veel muziek- en filmkanalen. Overzicht
ASTRA 3 : Nederlandse regionale TV omroepen en zenders uit Tjechië. Overzicht

Meer info over satelliet tv ? Kijk op :
KING of SAT
Lyng Sat
Fly Sat