Vele Europese TV-organisaties maken gebruik van Astra-1 voor doorgifte van televisie- en radiozenders, waaronder de Duitse publieke en commerciële tv-zenders, Canaldigitaal en TV Vlaanderen.
Astra-1 betekent ook gratis kijken naar honderden vrije TV zenders in en buiten Europa.
Ideaal en heel veel zenders!


Gratis publieke zenders via Astra-1


De Nederlandse publieke omroepen en commerciële zenders van RTL, SBS6 en NET5 zijn beschikbaar op Astra-1 aangeboden door Canaldigitaal. De publieke omroepen kunt u zonder abonnementskosten ontvangen door de eenmalige aanschaf van een smartcard van Canaldigitaal, de commerciële zenders met een abonnement.
Canaldigitaal biedt geen Belgische publieke en commerciële TV zenders aan. Die zijn uitsluitend via Astra-1 te ontvangen in de betaalpakketten van TV Vlaanderen.
Wilt u zien wat u gratis via Astra-1 kunt ontvangen ? Vrije TV Astra 1

Gratis buitenlandse tv-zenders via Astra-1


Astra 1 biedt gratis toegang tot zenders die een grote populariteit genieten bij de Nederlandse kijkers: TV in de Duitse taal. U kunt kijken naar maar liefst 50 vrije publieke en commerciële TV zenders uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook zijn er talrijke kanalen uit Frankrijk, Japan, China, Korea, India, Noord-Amerika (USA) en Zuid-Amerika.

Zenderoverzicht gratis TV (free TV) zenders op de Astra 1 satelliet

Bekijk ons overzicht met de gratis TV zenders op ASTRA 1, inclusief informatie over transponder nummers en downlink frequenties. : vrije TV Astra 1
Voor informatie over de Astra 2 en 3 satellieten kijkt u op Astra 2 en Astra 3